Lyxiga massageljus

massageFörst av allt kan vi tack vare en vit eyeliner få ögonen att se ut att vara mer isär även om de är nära varandra. Det räcker med en målad, V-ringad linje i ögats inre hörn. Sedan bör kosmetikan gnidas ut genom att måla den vita färgen på det nedre ögonlocket.

Sedan kan den vita eyelinern även hjälpa till att belysa ögonen. Ta lite av produkten på ögats inre hörn, precis under ögonbrynet och på det nedre ögonlocket bredvid ögats yttre hörn. Gnid in den för att få kosmetikan att blandas med övrig hudton eller ögonsminkning. Kom ihåg att den vita färgen ska synas lätt.

Om du har slut på bas för ögonskugga och du har glömt att köpa en ny kan du använda en vit eyeliner istället. Applicera det på det rörliga ögonlocket och ta på en valfri ögonskugga. Med hjälp av det magiska tricket kommer dina ögon att belysas, ögonskuggan hålla längre, och ditt utseende blir djupare och mer uttrycksfullt.

Nu är det dags för det mest atypiska användningsområdet. Om du brukar måla naglarna med ett nagellack, särskilt mörkare sådana, kan det hända att den inre delen av naglarna målas av misstag. Du kan självklart använda ett medel för nagellacksborttagning, men nageln kommer ändå att vara ganska mörk. Använd istället en vit eyeliner. Måla den inre delen av nageln så kommer fingrarna och händer att få ett ganska intressant utseende.