All About Shadow 8 – palett från Clinique.

Makijaż oczuFrån och med nu kan din ögonsminkning bli lätt, söt, och snabb att applicera. Tror du oss inte? Tack vare ögonskugga från Clinique, All About Shadow 8, är allt möjligt.

Denna nya ögonskugga från Clinique verkar mycket lovande och intressant. All About Shadow 8 – paletten erbjuder oändliga varianter av sminkning och detta gäller både vardaglig sminkning och mer festlig sådan. Produktens nyanser har valts ut för att ge dig både den klassiska stilen med rökiga ögon och mer extravaganta stilar, till exempel sminkning till fester och karnevaler. Hur ser paletten från Clinique ut? Varje palett, och det finns fem stycken, består av åtta nyanser, vars färgschema matchar. Paletten Sahara Sand innehåller alltså beiga och bruna nyanser. Kawaii Rose är lila och rosa. Vi hittar gröna och blå nyanser i paletten Rainforest Green. London Fog kännetecknas av ljusblå, bruna och violetta nyanser. Parisian Bleu består endast av olika blå nyanser. Varje palett innehåller också en speciell, ganska ljus skugga, vars mål är att belysa sminkningen och gå ögonen att se öppnare ut. Det finns också en annan skugga, en mörk sådan, som ska appliceras på ögats yttre hörn för att få dem att se rökiga ut. Viktig information: ögonskuggor från Clinique är berömda för att vara långvariga och motståndskraftiga mot rynkor. Därför ska ögonskuggorna blandas perfekt med varandra och du behöver inte finslipa sminkningen under dagen.

En annan sak är att paletterna All About Shadow 8 är gjorda med stor precision, för de är mycket eleganta. De säljs i små, färgglada kartonger. Locket på paletterna påminner om en spegel. När vi öppnar dem kan vi se den riktiga spegeln och en applikator. Själva applikatorn har en sminksvamp och en sminkborste. Tack vare den kompakta storleken kan man lätt lägga ner dem i en handväska och ta med dem ut.