Garnier Express 2-i-1 sminkborttagning, lotion med två faser.

Garnier Express 2in1 eye make-up remover, dual-phase lotion.Garnier Express 2-i-1 sminkborttagning, lotion med två faser.

Det är ingen överraskning att sminkborttagning är en viktig del av kvällsrutinerna. Vi rengör huden i ansiktet från talg, damm, svett och sminkrester. På så sätt låter vi huden andas och bli yngre. Endast ren hud kan få ut mesta möjliga av en återfuktande kräm, en ansiktsmask eller en toner. Kom ihåg att man inte bör sova med smink i ansiktet. Tyvärr begår många kvinnor detta misstag med jämna mellanrum, och utsätter därmed huden i ansiktet för risker för akne eller allergiska reaktioner.

Vad bör man använda för regelbunden sminkborttagning? De bästa produkterna är fin kosmetika som kan ta bort sminket utan att samtidigt irritera huden. Sådana produkter bör ha en konsistens som matchar hudtypen. Personer med oljig hud eller kombinationshud bör inte använda oljiga krämer eftersom användningen av sådan kosmetika kan leda till större talgproduktion och, som en konsekvens, bildning av akne och pormaskar. När det gäller känslig och torr hud bör den behandlas med speciella micellärkrämer, som har en vattning lösning. Den här sortens produkter kan dock inte användas för sminkborttagning runt ögonen då dessa kan orsaka torrhet, rodnad och ömtålighet.

Garnier Express 2-i-1 sminkborttagning för ögonen, lotion med två faser.

Garniers kosmetika hjälper dig med snabb sminkborttagning runt ögonen. Det tar bort alla spår av smink, även vattentätt sådant, från ögonen. Tack vare arginin i lösningen har krämen kraft nog att vårda ögonfransarna. Arginin stärker ögonfransarna från insidan och utsidan, och gör de små håren mjuka och lätt glansiga. En annan viktig faktor är att kosmetikan främjar tillväxtprocessen av ögonfransarna. Enligt tillverkaren är produkten skonsam för ögonen och irriterar inte.

Hur applicerar man Garniers lotion för sminkborttagning? Krämer med två faser är generellt sett den bästa kosmetikan för sminkborttagning runt ögonen. Dessa produkter kombinerar två funktioner. Först och främst kan de ta bort en vattentät mascara eller eyeliner. Det första lagret, det oljiga och fylliga, ansvarar för denna del. Sedan kan krämen återfukta, tona och lindra alla huddefekter. Detta sker tack vare produktens lättare lager. Innan varje användning behöver flaskan skakas om för att låta lagren blandas. Täck sedan en bomullstuss med produkten från Garnier för att påbörja sminkborttagningen runt ögonen. Det rekommenderas att man påbörjar processen från ögats yttre hörn, och rör sig mot det inre hörnet. Ögonfransarna måste rengöras i enlighet med den riktning de växer i. Det rekommenderas också att man lätt trycker bomullstussen mot ögonen och håller den stilla ett tag för att låta sminket smälta