AOX+ Eye Gel för kråkfötter.

urlAOX+ Eye Gel rekommenderas för personer som upptäcker de första rynkorna i ansiktet och som lider av trist, svullen och torr hud runt ögat. Kosmetikan har antioxidanter och kan med andra ord skydda det ömtåliga området runt ögat från solens strålar, fria radikaler, och gifter i den yttre miljön. AOX+ Eye Gel svalkar och belyser huden runt ögat. Alla märka cirklar, svullnad och märken försvinner. Huden blir dessutom mjukare, finare och uppfräschad. En stor fördel är att gelen reducerar rynkorna runt ögonen, de så kallade kråkfötterna, och gör huden mjukare och fastare. Nu behöver vi gå igenom lite grundläggande information gällande appliceringen av produkten. AOX+ Eye Gel bör appliceras varje morgon och kväll. De första effekterna kan synas efter cirka fyra veckors regelbunden användning. Vi kan också nämna att kosmetikan absorberas till fullo och kan appliceras under smink. En viktig faktor är att personer med kontaktlinser eller glasögon, och de som har känslig hud runt ögonen, också kan använda AOX+ Eye Gel.

En viktig faktor är att AOX+ Eye Gel innehåller C-vitamin. Dess verkan är mycket mångsidig. För att demonstrera detta kan vi lysa upp grå hud runt ögonen, ge huden extra lyster, och reducerar mindre missfärgningar. Produkten gör huden mer immun och skyddar den från skadliga ämnen och gifter.

Kosmetikan från Skin Ceuticals säljs i en svart flaska som innehåller 15 ml. Den mörka färgen används av en anledning eftersom den hindrar solstrålarna från att tränga in i flaskan. Dessa omständigheter låter ingredienserna och konsistensen vara oberörda, och gelen kan bevara sina föryngrande och vårdande egenskaper. En sak som ofta förbises är att kosmetikan bör förvaras på en säker plats. Du kan ställa in AOX+ Eye Gel i ett kylskåp för att stärka produktens kylande effekt. Tillverkaren har skickat med en broschyr med all viktig information gällande användning, egenskaper och sammansättningen av AOX+ Eye Gel. Själva appliceringen är enkel. Den lilla flaskan har en pump som låter dig applicera rätt mängd av produkten.