Hur gör man ögonfransarna långa och tjocka?

Podkręcanie rzęsAlla älskar långa ögonfransar, men många inser inte att de faktiskt behöver vara tjocka och långa. Ju längre och tjockare, desto bättre kan de skydda ögonen och hålla smuts, baciller och hud borta från dem. Inget i våra kroppar är till för skönhet, utan allt har ett specifikt syfte. Våra ögon är mycket känsliga, och därför har moder natur gett oss lock och fransar. Vad händer om våra fransar är glesa och tunna? Det finns många saker vi kan göra för att hjälpa dem bli tjockare och längre.

Den äldsta metoden som våra mormödrar känner till är att blanda oljor och använda som fransserum. Den mest populära, ricinolja, användes ofta för att bota skallighet och andra problem med hårets tillväxt. Även om ricinolja är perfekt som den är har den en mycket tjock konsistens, vilket är svårt att distribuera. Den passar perfekt ihop med antiinflammatorisk kokos. Oljor vårdar och återfuktar hår så att det kan bli tjockare och friskare. Det rekommenderas att man applicerar lite olja på fransarna innan man går och lägger sig. Även om det är effektivt är det många som inte gillar den här metoden, då den kan vara ganska stökig och lämna fläckar på din pyjamas och kudde.

Det andra sättet att stimulera fransarnas tillväxt är att använda ett ögonfransserum. Det består av naturliga ingredienser, som om de kombineras ordentligt kan få fransarna att växa sig mycket långa och fylliga. Det finns många populära ögonfransserum på marknaden och utbudet är brett. Det är viktigt att kontrollera listan på aktiva ingredienser och se till att de är 100 % säkra. Både Nanolash och Lash Food är produkter som främst fungerar på hårets rötter och vårdar fransarna ända från rötterna. Den här metoden att stimulera ögonfransarna ger bra resultat som ofta syns efter tre veckors daglig användning. Produkten behöver appliceras på franslinjen med hjälp av en liten borste. Innan du väljer den bästa produkten för dig är det värt att ta sig tid och läsa andra kunders recensioner för att se till att du är medveten om vad du köper.

Vad man ska hålla utkik efter när man köper ett ögonfransserum:

• Är produkten säker?

• Är den oftalmologiskt testad och godkänt?

• Är kunderna nöjda med resultaten?

https://nanolash.se/