Kommer ett mirakel att ske? Miracle nattkräm från Garnier.

Miracle night cream from GarnierÄr det ens värt att hoppas på ett mirakel när det gäller borttagning av rynkor? Den här drömmen kan bli sann om vi applicerar Miracle nattkräm från Garnier. Låt oss se om produkten verkligen framkallar ett mirakel.

Rynkor – en av flera saker som är mycket ovälkomna i ansiktet. Processen för hudens åldrande är oundviklig och som en konsekvens kommer vi alla att få rynkiga ansikten någon dag. De som värderar ett ungdomligt utseende kan dock utnyttja alla sätt som finns för att minska fina linjer och rynkor. Kom ihåg att man dock inte kan undvika dem helt och hållet. Varför? För att förstå detta behöver vi analysera hur rynkor bildas. Bildningen av rynkor påverkas av gener och människans naturliga, biologiska process. Maten vi äter har dock också stor vikt. Ju fler vitaminer och mikroelement, desto bättre. Ju mer mineralvatten vi dricker, desto mer återfuktad och elastisk blir huden. När vi blir äldre måste vi komma ihåg att vattnet i huden gradvis lämnar kroppen, och som en konsekvens försvinner även hyaluronsyran som ansvarar för att göra huden mjuk och fast. Ögonblicket då vi får många rynkor i huden beror till stor del på vilken kosmetika vi använder. Med detta i åtanke kan alltså illa utvalda produkter skada huden i ansiktet och göra den torr och irriterad. Andra negativa influenser är också gifter i miljön, alkoholkonsumtion, cigarrettrökning och att utsätta sig för solens strålar under lång tid. Så vilka metoder för ordentlig hudvård bör vi använda för att sakta ner hudens åldrande?

Om du inte vill att huden ska åldras snabbt rekommenderas det att du applicerar återfuktande krämer systematiskt. En sådan kosmetisk produkt är den ovan nämnda Garnier Miracle. Är det möjligt att ett mirakel kan ske och att alla rynkor försvinner om vi applicerar Garnier Miracle? Enligt tillverkaren är huden i ansiktet utvilad och fräsch på morgonen, när vi vaknar. Det finns faktiskt lite sanning i detta då vår hud ser ut så varje morgon, oavsett om vi applicerat kosmetika eller ej. Detta beror på att huden helt enkelt återhämtar sig under natten. Vi bör dock påpeka att krämen från Garnier återfuktar huden i ansiktet och gör den mjukare. Tack vare Miracle från Garnier får huden en lämplig fuktnivå. Hur är det möjligt? Denna återfuktning är möjlig tack vare ingredienserna i krämen eftersom den består av fuktande hyaluronsyra, lindrande jojobaolja, och aromatisk lavendelolja, för att bara nämna ett par.

Lite slutgiltig information. Krämen Miracle från Garnier är framtagen för kvinnor över 40 års ålder. Denna kosmetiska produkt säljs i en marinblå burk som innehåller 48 ml.